Kære læsere

Velkommen til dette dejlige forår med dejlig varm sol og frem pibler blomsterne i haverne…. Eller nårhhh nej -

Velkommen til fortsat super koldt vejr med frossen vandpytter, lave temperaturer og blæsevejr, snøftende næser og uuuha hvor er det dog fortsat koldt

Man kan sige det eneste positive lige nu … er at det er blevet lysere i flere timer dagligt. Kort sagt – Velkommen til mit Nyhedsbrev her i Februar  

Jeg vil starte med at takke jer der har tilmeldt jer til Krystalhealingerne. Jeg er dog først færdig uddannet til April og Jeg vil meget gerne blive bedre og ende med at være super dygtig til krystalhealingens kunst.

Så det er fortsat helt og aldeles GRATIS at få krystalhealing. Så, er der flere friske på –GRATIS- krystalhealing – er i meget velkommen til at booke en tid.

kroppenshelse.onlinebooq.dk/

Noget andet er at jeg har været på kursus for at opdatere de behandlinger jeg giver på chakraene.

Der er lagt lidt til i denne behandling nu, så som krystaller og aromaterapi, så den er også udbudt GRATIS og  er specielt til jer der modtage nyhedsbrev fra mig og er kunder i min klinik.

Til jer ønsker jeg at give dette tilbud - som vil være begrænset i tid, så kære læsere -book en behandling- hvis i tør 😊

book her: kroppenshelse.onlinebooq.dk/

 

Lidt om det nye i behandlingen

De Aromastoffer jeg benytter tager udgangspunkt i de Ayurvediske principper, - men hvad er så de ayurvediske principper???

JO, de Ayurvediske principper stammer fra en indisk tradition som ligger indenfor naturmedicin. Der anvendes alle elementer af naturen, blomsterblade, bark fra træer, aroma fra citrusfrugter mm. til at fremme vores fysiske og psykiske helbred og velvære.

Duftstofferne aktiverer vores hjerne og går direkte til det center, der styrer vores følelser - herfra er der adgang til direkte forløsning af de blokeringer, der er med til at gøre dit liv mere besværligt.

Krystaller og ædelsten har siden tidernes morgen, været kendt for deres særlige healende evner og individuelle energi.

De har været brugt som amuletter og smykker i umindelige tider og bruges stadigvæk i stor stil til at gøre os smukke – både af kvinder og unge piger, men også af mænd.

Du kan læse mere her: kroppenshelse.dk/chakrahealing-balancering-af-chakraene


Lige lidt godt at tage i betragtning i denne kolde tid som kan være til hjælp for ja, både os selv men også for vores børn.

Vidste du …….. ?

 

At høje niveuaer af D-vitamin i blodet beskytter bedre mod influenzaligende sygdomme end vacciner. Det viser en undersøgelse med 11.000 deltagere verden rundt. Om vinteren, hvor vi ikke får sol nok på huden, er tilskud derfor en rigtig god ide.

Kilde: Naturli

Vidste du så også…….?

Broccoli er godt. Rå broccoli er bedre. Men broccolispirer ”vin- der”! De indeholder 10-100 gan- ge mere af den kraftige antioxi- dant sulforafan,som modvirker inflammation og kræft.

Kilde: Free


Virkeligheden er som sne

det forskønner alt,

det lander på.

Kahlil Gibra

Ansigtsløft på den naturlige måde

Ansigtet er ens personlige visitkort, som det kan være fristende at pudse og jurstere lidt på.

Men kan det lade sig gøre at holde alderstegn og livsstilslevn for døren uden at stige på det kemiske behandlingstog eller lægge sig under kirurgens skarpe kniv?

 JA, det kan lade sig gøre, for med denne skønne behandling som er en effektiv behandling uden brug af kirurgi og kemiske midler, reducerer behandlingen nemlig alderstegn og laver et lyft, og skaber en langvarig og smuk udstråling i dit ansigt.

En’ behandling er skøn og afslappende men 5 behandlinger der' ser du et resultat du ikke troede var muligt.

Du kan læs meget mere her:

kroppenshelse.dk/face-lift-med-guasha-massage-akupressur


Clairvoyant håndlæsning

En kendt metode til at få noget at vide om sig selv og ens tilstand er læsning af ens hånd.

Håndlæsning har derfor også i årtusinder været brugt af mange forskellige folkefærd verden over – og anvendes i stor stil stadigvæk. Der findes derfor mange håndlæsere, også i Danmark.

Når jeg ser på hændernes linjer, bjerge, form, farver og alt det andet, som kan læses i en hånd, så ser jeg øjebliksbillede.

Alt hænger sammen – og hvordan ens tilstand, potentialer, styrker og svagheder ser ud lige nu – det kan til hver en tid aflæses i hånden, så man kan blive maksimalt rustet til dette vigtige arbejde med at indfri ens livsformål.

Jeg ser på personens hånd men får samtidig beskeder ned om vedkommende. Jeg kan nok sige noget om fremtiden – men reelt set er det et værktøj så man kan arbejde videre med sig selv end det er et quik fix.

Jeg vil kunne afdække dine skjulte evner, stærke sider, svage sider og finde din rette kurs i livet.

Så Gi' dig selv den oplevelse - hold dig selv til ilden.

se mere her: kroppenshelse.dk/haandlaesning


Jeg har ikke mere på denne måneds program - jeg håber at høre fra jer mht. krystalhealing og chakra balancering og ønsker jer alle en dejlig marts måned.

Tak fordi du læste med 🤭

Med venlig hilsen

Anita Stein Stysiek.

Sygeplejerske og Neurofysiologisk behandler

________________________________

Kroppens Helse

Cvr. 29 65 99 07

Bymuren 109 1, th.

2650 Hvidovre

Telefon +45 2164 1242

Email. kroppenshelse@outlook.dk

Web. www.kroppenshelse.dk