Kære læsere

Velkommen til Nyhedsbrevet i Marts

Jeg vil starte med at sige PAS PÅ JER SELV DER UDE og supplere med at orientere om at kroppens Helse holder lukket pga. udviklingen med COVID-19.

Jeg har sendt sms og mail ud til jer, der har booket tider i klinikken, om at de er aflyst og at klinikken holder lukket, indtil der er bedring i den nuværende situation.

Når det så er sagt…… syntes jeg trods alt lige at i skal ha’ dette nyhedsbrev.

Mange har spurgt til, at holde klinikken åbne om lørdagen. Jeg har indtil nu sagt nej, med undtagelse af events for hånslæsninger og fødselsdags overraskelser med håndlæsninger.

Men det har selvfølgelig fået mig til at tænke, tænke på om det er en mulighed for mig og kroppens Helse at holde åbent om lørdagen. Hvor om alting er, så har jeg endelig besluttet mig til at, åbne op for behandlinger mm. i kroppens Helse, om lørdagen.

Så nu holder klinikken åben om lørdagen, fra kl. 12.10 – 14.00 som en forsøgsordning. Så kære læsere der er nu åbent for booking om lørdagen, se her hvad jeg kan tilbyde jer:

https://kroppenshelse.dk/

 


TAK TAK TAK

En stor tak til jer, der har lagt krop til Chakra behandlingerne, jeg skulle øve mig på.

Jeg har i stor stil behandlet jer og øvet mig og er meget taknemlig for jeres deltagelse. Jeg slutter snart med disse gratis øvebehandlinger hvilket sker d. 30/3 som er den sidste dag hvor det vil være en mulighed at booke en gratis behandling.

"Der vil selvfølgelig være mulighed for jer som allerede har booket behandling, om at forlænge perioden, som jeg også har skrevet til jer i sms og mail."

Så derfor, hvis i er interesseret i en chakra balancering med krystaller og aromaterapi, så book en behandling – i må gerne booke frem i tiden men den sidste dag der kan bookes Gratis er, som tidligere nævnt d. 30/3-20. OBS som tidligere skrevet…..

https://kroppenshelse.onlinebooq.dk/


Vidste du at?

Blågrøn giver harmoni….

International forskning har vist, at blågrøn er den farve, de fleste bedst kan lide. Måske kommer man til at tænke på tropiske laguner….

Den engelske farvepsykolog Karen Haller mener, at farven fremmer troværdighed og elegance. Den har den blå farves harmoni og den grønne farves afbalancerende virkning.

På engelsk hedder farven teal, hvilket betyder krikand. Hos denne fugl har hannen et blågrønt felt på hovedet.

For at få mere blågrøn påvirkning i dit liv kan du fx gå ture ved- eller svømme i – sø eller hav. Eller bruge farven i dit soveværelse.

kilde: Harmoni


Mirakler vil ske,

når du lægger lige så meget energi

i dine drømme som i din frygt.

 

 

Healing på arbejdspladsen

Det første Norske lægestudie af healing viser, at mange patienter oplever en bedring. Undersøgelsen blev foretaget af Nasjonalt Forskningssenter indenfor Komplementær og Alternativ Medicin (NAFKAM) og omfattede 92 deltagere, hvoraf 80% var kvinder.

Deltagerene var opdelt i fire kategorier – smerter, udmattelse, psykiske problemer og andet. Blandt kvinderne havde 82% kroniske lidelser. Deltagerne vurderede, at de oplevede en bedring af alle deres symptomer på omkring 50%

En del af dem, der var med i undersøgelsen, er ansat på en teknologiskvirksomhed i Arendal. Her har ledelsen i over ti år tilbudt de ansatte healing en gang om ugen. – Det gør vi for at øge trivslen og reducere sygefraværet, og vi ved, at det har en positiv effekt, siger produktionsleder Margit Holen.

NAFKAM’s projektleder Agnete Kristoffersen vil endnu ikke konkludere noget om healings effekter, men ønsker at uddybe forskningen på området.

Kilde: NRK

Her i Danmark er man begyndt at overveje at implementere Reiki Healing på de danske palliative afdelinger rundt omkring i de københavnske rehabiliteringscentre. Det ligger dog fortsat i overvejelserne.

Men derfor er du velkommen til at prøve om ikke det norske forsøg virker 😊

Jeg ved at hvis du modtager 4 healinger indenfor en uge, har du boostet din krop så Din krops vibrationsniveau hæves, og får hermed både styrke og ny energi til at opstarte selvhealing.

Du behøver selvfølgelig ikke at modtage de 4 healinger indenfor en uge du kan også få det en’ gang om ugen, men du vil hurtig mærke en effekt ved den metode.

https://kroppenshelse.dk/reiki-booster


GRIM, MEN LÆKKER

Grimme grøntsager kasseres normalt, men hos onlinebutikken GRIM er det det eneste, der sælges – fx gulerødder, der har delt sig i to, krumme agurker og salatblade med huller i.

Ønsket om at stoppe madspild fik i 2017 finske Petra Kaukua og fynske Carolin Schiemer til at starte GRIM. Man kan abonnere på at få tilsendt en kasse ”skæve” frugter og grøntsager. I København er det også muligt at få leveret til døren eller selv afhente kassen.

- Vores vision er at ændre den måde, vi opfatter mad på, og at skabe en ny standard for, hvad der er spiseligt, fortæller Petra. – Vi er blevet så vant til, at ting ser ud på en bestemt måde, at vi nu tror, ensartethed er tegn på kvalitet. Men vores anderledes grøntsager smager ofte bedre, de er fri for pesticider, altid økologiske og ofte biodynamiske.

- Petra og Carolin, også kaldet Søstrene Grim, får varerne leveret fra små landbrug i Danmark, italien og Spanien. Selv leverer de i kasser af træ og med mindst mulig plastik.

Henv.: GRIM, tlf. 42838868, www.eatgrim.dk

 

Nu i Danmark

Veggiworld er Europas største forbrugermesse for veganske produkter og vegansk livsstil.

For første gang afholdtes den i skandinavien – i weekenden 2.- 3. 11. 19 i Øksenhallen i København I samarbejde med Vegetarisk Forening. Det var en stor succes.

Udstillerne tilbød smagsprøver på de nyeste plantebaserede produkter, også nogle, der endnu ikke havde nået vores supermarkeder. Du kunne også opleve madlavningsdemoer og foredrag. ”Fordi alt, hvad vi forbruger, sætter sit aftryk – på vores krop, på dyrene, på andre mennesker og på omgivelserne – har vi skabt denne messe, som inspirerer til en plantebaseret livsstil”, siger Veggieworld-arrangørerne.

”Det handler om glæde over nye muligheder.”

👍

Mens vi er ved ernæring, vil jeg da lige minde om at hos Kroppens Helse, har vi fortsat ansat den dygtige ernæring- og sundheds studerende, som tager sig af kost planer og er behjælpelig med at tilrette lægge en fremtid til et sundere liv. Dette alt sammen til en billig penge.

se mere her: https://kroppenshelse.dk/kroppens-ernaering


Jeg vil takke af for denne gang og vil endnu engang minde jer om, at passe på jer selv der ude og huske på at

Vær venlig når som helst,

det er muligt.

Det er altid muligt

Dalai Lama

 

Tak fordi du læste med🙂


Med venlig hilsen

Anita Stein Stysiek.

Sygeplejerske og Neurofysiologisk behandler

________________________________

Kroppens Helse

Cvr. 29 65 99 07

Bymuren 109 1, th.

2650 Hvidovre

Telefon +45 2164 1242

Email. kroppenshelse@outlook.dk

Web. www.kroppenshelse.dk


 

Afmeld Nyhedsbrevet  

send mail til: afmeld-nyhedsbrev@outlook.dk