Kære læsere

Så giver jeg endelig lyd fra mig igen. Jeg ved godt jeg er en værre en’, da jeg ikke har ladet høre fra mig i ca 6 mdr. Og ved ikke at overholder det jeg har lovet, nemlig at sende nyhedsbrev ud ca. 1 gang om måneden, føler du måske, du ikke helt kan stole på mig, tænker jeg, det kan jeg godt forstå.

Jeg kan desværre ikke komme med en dårlig undskyldning, så det undlader jeg derfor, 😊 men håber du kan genvinde tilliden til mig, hvis du skulle have mistet den.


Derimod håber jeg at i alle er ved godt helbred og mod her i disse Covid – 19 tider. Her i klinikken er det nu som alle andre steder, hvor man ikke kan overholde kravet om en meters afstand mellem hinanden, obligatorisk at bruge mundbind. Så derfor HUSK dit mundbind når du kommer i klinikken. TAK


Jane Goodall, Chimpanseekspert siger......

Det er vores ligegyldighed overfor naturen og vores disrespekt overfor dyrene, som vi burde dele denne planet med, der er årsag til denne pandemi, som blev forudsagt for længe siden. 

 

Men så siger Vitalrådets Formanden;

Styrk dit immunforsvar -Så er du godt rustet til anden coronabølge her i vinter.

Vær proaktiv…..

Vi skal sørge for, at vi har nok af de næringsstoffer, som kan nedsætte risikoen for sygdom eller i hvert fald sikre et mildt sygdomsforløb. Derfor gør de fleste klogt i at supplere kosten med tilskud som er vist nedenfor:

Passende daglig dosis for voksne:

*A -vitamin: 1 – 2 mg

*B6 -vitamin: 4- 5 mg

*C -vitamin: 2000 – 3000 mg (2 – 3 g)

*D3 -vitamin: 75 – 100 ug

*Selen: 100 – 200 ug

*Zink: 20 – 30 mg

NB: Den lave dosis er til dig der vejer under 70 kg Hvis du starter nu er du godt rustet her hen over julen.


JULEFERIE

Vedrørende Juleferie så holder Kroppens helse lukket for behandlinger fra d. 21 December til og med d. 3 Januar 2021. Det er dog fortsat muligt at handle i onlineshoppen.

I ønskes alle en Glædelig Jul og et lykkebringende Nytår. 


FORANDRINGER I KLINIKKEN

 Der er endvidere sket forandringer i kroppens helse som jeg skylder jer en forklaring på.

Jeg har ændret i de ydelser/behandlinger jeg tilbyder, sådan at det primært er healing, håndlæsning og ernæring vi beskæftiger os med nu. se her

Det vil sige at Access Bars, Nada og facelift, indtil videre, er lagt på hylden. Det vil selvfølgelig være sådan at hvis vi, dig og mig, etablerer et længere varende behandlingsforløb, så vil jeg da gøre brug af alt min kunnen og viden og implementere både access bars og NADA hvis jeg vurderer at det kan hjælpe dig i forløbet.

Og hvis man beder mig pænt om det😊 – kan jeg også godt tilbyde facelift, men så skal dette aftales pr. tlf. da det ikke er til frit, at booke mere.

Jeg ønsker nemlig, at få et mere gennemgående flow af healende energi i klinikken og i de behandlinger jeg laver søger jeg en healende energi frem. På den måde er det lettere for dig at få sat din krop i en tilstand af selv helbredelse. Måske lyder det lidt mystisk, det med energierne, men det forholder sig faktisk sådan. Og jeg vil gerne hjælpe DIG bedst mulig.....

NY VIDEN

Efter jul og nytår – altså i januar, starter jeg på uddannelsen til regressionsguide, hos Michael Agerholm.

Michael er uddannet hos Rud Grand som var kendt fra tv udsendelserne, ”på rejse med sjælen” og det er efter samme princip jeg ønsker at kunne tilbyde sjælerejser.

Det kan nemlig være meget healende for kroppen at få forståelse og forløsning for det der nu engang volder problemer i hverdagen. Og jeg ønsker med sjælerejser, at de skal sætte din krop i gang med at heale sig selv. Jeg er jo, næst efter sygeplejerske, Healer og de energier ønsker jeg at arbejde meget, meget mere med.

Derfor tilbydes der i Kroppens Helse frem over, Reiki Healing, krystal Healing og terapi, Clairvoyant Håndlæsning, uddybende tolkning af blindtegning, Ernæring og kostplan fra kroppens ernæring samt på sigt, også Regressionsguidet sjælerejser.

Ud fra det koncept syntes jeg at der i Kroppens Helse nu med rette kan tilbydes

- Terapi for kroppens naturlige helse - 😊


Nå! Nu skal vi til den alvorlige del af nyhedsbrevet!

NEJ pjat – jeg vil lave lidt Jule gætte leg med jer – hvor jeg udlodder en valgfri behandling eller håndlæsning til de 3 af jer, der gætter rigtig, først.

De 3 første af jer, der gætter rigtig i min leg, får således frit valg over hvilke behandling/håndlæsning i vælger, fra Kroppens Helse.

Hvordan skal det så foregå, spørger du nok – Godt spørgsmål.

Jo ser du, Jeg har indsat en hel masse JULETRÆER på hjemmesiden, rundt omkring, oppe nede, store som små, ja alle mulige og umulige steder på hjemmesiden, kan du risikere at skulle lede efter juletræerne.

Når du så syntes du ikke kan finde flere, sender du en sms: 21641242 eller email: kroppenshelse,@outlook.dk med dit svar til mig.

Modtager jeg DIN besked først og svaret tilmed er rigtig– JA så sender jeg dig et STORT TILLYKKE og så er du velkommen til at booke din GRATIS behandling/håndlæsning, til lige hvornår du har tid, lyst og lejlighed.

Men du skal finde dem alle og – ja – alle sammen og jeg siger selvfølgelig ikke hvor mange juletræer jeg har indsat😊 😊 😊

OBS OBS OBS

Der er dog en’ hage…. For hvis du leder efter juletræer fra en mobil eller tablet, er der et’ juletræ du ikke kan finde. Derfor er det vigtigt at du skriver om du fandt JULETRÆERNE på mobil, Tablet eller pc. – Er dette til at forstå?

Det håber jeg, for dig på tablet eller mobil skal da også have en fair chance – du kan klikke på linket her så kommer du til behandling/håndlæsning og kan se, hvad du kan vælge imellem.

GOD FORNØJELSE 😊

Legen starter lige nu i dag, hvor du sidder og læser nyhedsbrevet, så bare kom i gang 😎 på med brillerne - Go -.

Legen slutter igen d.19/12-20 kl. 20:00

Som vinder giver jeg dig direkte besked.👍

Så sandt som det er sagt...

Jeg syntes lige, jeg vil benytte dette dejlige, lige til og så sande udsagn, en gang til i mit nyhedsbrev, inden jeg smutter igen.

Vær venlig når som helst,

det er muligt. 

Det er altid muligt

Dalai Lama

 

Med disse ord vil jeg slutte for denne gang - Jeg glæder mig til den lille leg med Juletræerne 🤪-


Med venlig hilsen

Anita Stein Stysiek.

Sygeplejerske og Neurofysiologisk behandler

________________________________

Kroppens Helse

Cvr. 29 65 99 07

Bymuren 109 1, th.

2650 Hvidovre

Telefon +45 2164 1242

Email. kroppenshelse@outlook.dk

Web. www.kroppenshelse.dk

 

Afmeld Nyhedsbrevet

send mail til: afmeld-nyhedsbrev@outlook.dk