Kære læsere Velkommen til nyhedsbrevet i April

Ja, det er jo ikke for der er sket så meget i denne isolations tid, og jeg håber da heller ikke der er sket noget upassende hos jer. Altså at i er blevet ramt af sygdom og ligende.

Jeg selv har desværre været ramt af influenza med feber og forkølelse, dog ikke Corona virus... almindelig influenza med almindelig forkølelse og snue. Men nu er jeg på benene igen.


Jeg syntes derfor at der skal ske lidt trods vi skal forblive inde døre.

Jeg har lyst til at lave lidt alvorligt sjov med jer. 😎

Som i ved er jeg kiromantiker/håndlæser og kan læse jeres fortid, nutid og fremtid i jeres hænder. Men jeg kan også læse jeres blindtegninger, som handler om nuet du står i, i dette øjeblik.

Når jeg læser din blindtegning, kigger jeg på dine grundlæggende træk i din personlighed, det giver et billede af, hvor du står i dette øjeblik – hvad der er aktuelt, hvad du har at gøre godt med, og hvordan du kan gøre noget ved det! En blindtegning er hvad din underbevidsthed fortæller dig her og nu.

En blindtegning er et øjebliksbillede – af hvordan du er eller har det lige nu. Tegningen og tolkningen af blindtegningen kan give dig et indblik i din egen situation og måske kan du lære nye ting om dig selv, eller se ting om dig selv fra en anden vinkel end normalt. Hvis du er interesseret i at læse mere om tolkning af blindtegning og hvordan det foregår så Se her

Jeg udlodder derfor læsning af din blindtegning og dette til en pris af: 75-, (normal pris 400-,) til dig som modtager nyhedsbrevet.

I hele April måned modtager jeg gerne blindtegninger, altså fra 1 – 30 April. Er du interesseret, skal du sende din blindtegning og skrive din alder og telefon nummer på mail kroppenshelse@outlook.dk eller skriv på papir og aflever det i min postkasse og så derefter indbetale 75 kr. på mobilpay 25001.

Jeg bekræfter på sms at have modtaget både tegning og penge, hvorefter jeg går i gang med at læse din tegning.

Du vil efter ca. 3-5 hverdage modtage beskrivelse af læsningen.


Jeg skriver ikke mere til jer denne gang, da der jo ikke er sket noget videre......

Men lad os hygge os indendøre og satse på vi undgår komplikationer. Jeg ønsker jer alle en dejlig påske og husk - ring til jeres kære, især nu i denne tid hvor i ikke kan besøge dem.

GOD PÅSKE

 

Med venlig hilsen

Anita Stein Stysiek.

Sygeplejerske og Neurofysiologisk behandler

________________________________

Kroppens Helse

Cvr. 29 65 99 07

Bymuren 109 1, th.

2650 Hvidovre

Telefon +45 2164 1242

Email. kroppenshelse@outlook.dk

Web. www.kroppenshelse.dk

Afmeld Nyhedsbrevet

send mail til: afmeld-nyhedsbrev@outlook.dk