Velkommen ind i det nye år, 2021.

Jeg håber i alle er kommet godt ind i det nye år.

Trods de nye restriktioner ift. covid-19, går livet videre, vi må alle forsøge at holde humøret oppe og få tingene til at køre så glat som muligt.

I Kroppens helse holder vi selvfølgelig fortsat lukket for fysisk fremmøde frem til 8.2.2021, men det er dog muligt at handle via onlineshoppen og få sendt pakker til pakkeshop, men også at afhente pakker her i kroppens helse, dog skal i huske mundbind.


Skype dig til en kostplan

Kroppens ernæring  har nu lavet et alternativ i fht. kostregulering og kostplan.

I kan nu skype med Ronja, for som noget nyt tilbyder Kroppens Ernæring online kostvejledning med rabat!

Ingen ved hvor længe der er behov for en delvis ned lukning af landet, men det skal ikke forhindre Ronja i at hjælpe dig i mål og derfor opstarter hun et nyt online koncept.

Det betyder at du i stedet for at komme til klinikken til vejning og samtale, vil kunne skype sammen med hende. Du booker såmend en tid online, ligesom du ville gøre hvis der ikke var Covid-19.

Herefter får du en bekræftelse på mail fra kroppens ernæring ,hvori du får hendes skype oplysninger. Du skal derefter, besvare mailen og dele dine skype oplysninger med hende. (har du ingen skype konto se da nederst i indlæget, hvordan du får en)

På dagen for selve kostvejledningen skal du veje dig (bemærk at du skal bruge den samme vægt ved en opfølgning).

På det aftalte tidspunkt du har booket, ringer Ronja dig op, så du skal venligst sidde klar. Under kostvejledningen vil Ronja med udgangspunkt i dit ønske om fx vægttab eller vægtøgning, spørge ind til dine kostvaner, fysisk aktivitet mm. Se mere her:

Læs mere om kostvejledning her

Fordelene ved online vejledning: Du sparer transporten til klinikken og får 50 kr. i rabat, så ledes at du kun betaler 250 kr. OBS!

Har du ikke en skype konto, kan du oprette en gratis via dette link: Skype konto


Videns opdatering:

Som jeg nævnte for jer sidst vedr. vider uddannelse, har jeg selvfølgelig noget andet i kikkerten 😊

Jeg har længe haft et øje på Tankefelt terapi/Emotionel tankefelt terapi, og har nu tilmeldt mig til start på uddannelsen, sidst i februar.

Det er en længere uddannelse med flere elementer i og som i sidste ende vil give mig samarbejde med Sygeforsikringen Danmark. Det vil i simple træk sige at, hvis du er medlem af Sygeforsikringen Danmark, vil du få tilskud til behandlingen og det syntes jeg jo, er super fint.

Dertil kommer også en del øvebehandlinger og der er jeg selvfølgelig interesseret i at bruge nogle af jer, hvis i vil. Jeg vil udsende noget på skrift til jer vedr. tid og hvad der er på programmet og det er selvfølgelig gratis.

Men jeg håber det er noget i vil være interesseret i, at hjælpe mig med. Uddannelsen tager knapt to år, så der vil være forskellige temaer at melde sig til.

 

” En af de mest spændende aspekter ved denne tft/eft bankemetode er, at det er en enkel praksis, som alle kan bruge. Når først du ved, hvordan du skal banke, har du altid et redskab at støtte dig til perioder med stress.

”Når vi er på rette vej, udfordre vi vores fulde potentiale, og vi mærker mening i livet.


Husk nu

Du kan stadigvæk, selvom vi har fysisk lukket, bestille både en blindtegning til analyse sendt til din mail og en fjernhealing sendt til dig, direkte via universet, i onlineshoppen.

Onlineshoppen

Blindtegning

Fjernhealing


Så til noget helt andet

Jeg personligt har altid sagt til mine børn, da de var små og lavede en masse fejl: PYT med det, for - Hurra for vores fejl, det er dem vi lære af – når blot vi ikke gentagende gange, begår de samme fejl.

Så læser jeg denne artikel som minder lidt om mit eget udsagn, om Matt Kahn der siger:

Gør modgang til en gave

”Tænk hvis det er en gave, at jeg i en periode ikke får det, som jeg vil have det?” Hvad er jeg bange for at indrømme, miste eller opnå?”

Matt Kahn siger også:

Egoet er som et kostume, der tror på, at det er et kostume. Det er bange for at vise det, der er indenunder, med alle vores ikke altid så smukke sider.

Han siger også, her i hans overordnede budskab til menneskeheden, med hans gyldne budskab eller hans 10 gyldne regler at:

• Uanset hvad, har du ikke gjort noget forkert.

• Enhver, der bebrejder dig, er ikke glad.

• Modgang kan ”hastebehandles” med taknemlighed.

• Gode følelser hjælper alle med at heles.

• Når du har det godt, er du klar til at udfolde dit potentiale.

• Universet har altid en plan.

• Alt er i forandring, men det kan kun ændre dig til det bedre.

• For at være følelsesmæssig fri, er det okay at tage afstand fra noget.

• At projicere vrede ud på andre tapper dig for energi.

• Kærlighed er din befrier.


Citater skal der til.....

” Galskab er:

At gøre det samme igen og igen og forvente andre resultater.

Albert Einstein

 

"Brug din tid fornuftig

Brug denne dyrebare tid, den er en del af menneskehedens opvågning. Mennesker vågner ikke i deres komfortzone, de vågner, når de rives ud af den.

Eckhart Tolle

 

"Nyt verdensbilled

En ny verden kræver et nyt verdensbilled, hvor mennesket ikke er enehersker. Coronavirus har givet os en mulighed for endelig at lære af vores fejl.

Deepak Chopra


Hunde har næse for sygdom – også Corona

Hunde trænes til at lugte sig frem til sygdom. I nogle forsøg hvor hunde skulle opspore kræft, lå deres cuccesrate på 70 – 100 %. Særligt bryst- og prostatakræft opfanger de i meget tidlige stadier.

Malariasmittede udskiller en bestemt lugt gennem huden. I et forsøg med børn fandt hundene 70 % af de malariasyge ved at snuse til deres sokker – selv når infektionen var så mild, at tests ikke viste den. Studiet blev udført af London School of Hygiene and Topical Medicine og velgørenhedsorganisationen Medical Detection Dogs.

Velgørenhedsorganisationen Hypo Hounds træner hunde i at lugte ændringer i diabetikernes ånde eller sved for at opspore, om deres blodsukker er farligt højt eller lavt. Hundene opfanger det før end en glukosemonitor.

Forskere ved Manchester University forsøger at uddanne hunde til at opsnuse Parkinsons sygdom, da den tilsyneladende skaberen særlig lugt fra huden.

Ved universet i Hannover er menneskets bedste ven blevet trænet i at opsnuse coronasmittede. Ud af 180 coronasmittede opdagede hundene de 157, mens 792 raske ud af 825 blev korrekt merkerede som ikkesmittede.

Håbet er, at hundenes skarpe næser kan reducere smittesprædningen i offentlig rum.

Kilde: Naturlig Optimist Daily


Lige en ekstra ”huskepille”

Til jer der har købt flere behandlinger på en gang i 2020, og ikke har fået brugt dem alle endnu, dem har i selvfølgelig stadigvæk til gode. Jeg mener pga. corona situationen og en evt. nedlukning igen, har i dem fortsat til gode, når vi lukker op igen.

Så ingen panik, hvis det er det i er ved at gå i 🤪

I booker som vanlig, når i har tid, en behandling eller en håndlæsning i onlinebooking


Endnu et par citater

” Hvis du altid prøver på at være normal, finder du aldrig ud af, hvor fantastisk du kan være.

Maya Angelou

 

Den eneste måde at finde hoved og hale i forandringer er at kaste sig ud i dem -dans med

Allan Watts


Tak for nu

Jeg vil slutte af for denne gang og siger på gensyn i næste måned.

PAS PÅ DIG SELV OG DINE KÆRE!


Anita Stein Stysiek.

Sygeplejerske og Neurofysiologisk behandler

________________________________

Kroppens Helse

Cvr. 29 65 99 07

Bymuren 109 1, th.

2650 Hvidovre

Telefon +45 2164 1242

Email. kroppenshelse@outlook.dk

Web. www.kroppenshelse.dk

________________________________

Afmeld Nyhedsbrevet

Send mail til: afmeld-nyhedsbrev@outlook.dk